Nationale Hengeldag 2020

Zaterdag, 30 mei 2020 (07:30)

Clubgebouw HSV Binnenmaas

Op zaterdag 30 mei 2020 is het "Nationale Hengeldag". Dit is een landelijke, door Sport Visserij Nederland georganiseerde dag met als doel iedereen kennis te laten maken met de hengelsport. Op deze zaterdag organiseert HSV Binnenmaas een individuele viswedstrijd i.v.m. de Nationale Hengeldag. Deelname aan deze wedstrijd is geheel gratis. Voor de dag winnaar staat er een beker klaar. Deze viswedstrijd wordt gevist vanuit bootjes. Indien U zich opgeeft, maar geen boot heeft, kunnen we altijd kijken of U met één van onze leden in de boot mee kunt.

Deelname

Dit evenement vindt plaats vanuit ons clubgebouw in Westmaas. Schrijf u nog snel in door een email te versturen naar: j.kwakernaat@telfort.nl of kom langs op deze dag na afloop van de wedstrijd rond 11.30 uur. Deze gegevens zullen niet aan derden wordt verstrekt en alleen voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt. Tijdens deze dag wordt mogelijk foto's gemaakt. Deze foto’s zullen later op onze website worden gepubliceerd.

Winnaar van 2019

De winner van de 2019 was Daan Kievit met een vangst van totaal 3.950 gram.

Programma

Loting voor de ligplaatsen vindt plaats om 07:30 in ons clubgebouw. De wedstrijd duurt van 08:00 tot 11:30 uur. Omstreeks 12:30 uur sluiten wij deze dag af in ons clubhuis, waar de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt wordt en nagepraat kan worden onder het genot van een drankje.