Openingswedstrijd 2020

Zaterdag, 2 mei 2020 (07:45)

Locatie: het clubgebouw HSV Binnenmaas

Het begin van het wedstrijdseizoen!! Eindelijk weer lekker met de boot de Binnenmaas op. En lekker genieten van moeder natuur. En hopen dat de vissen weer willen bijten en gevangen willen worden. Dit is een wedstrijd zonder inleggeld er is maar één winnaar en die mag dan ook de trofee mee naar huis nemen.

Winnaar van 2019

De winner van de 2019 was Robert Barendrecht met een vangst van totaal 2.100 gram.

Programma

Loting voor de ligplaatsen vindt plaats om 07:30 in ons clubgebouw. De wedstrijd duurt van 08:00 tot 11:30 uur. Omstreeks 12:30 uur sluiten wij deze dag af in ons clubhuis, waar de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt wordt en nagepraat kan worden onder het genot van een drankje.