Theo de Groot Bokaal 2020

Zaterdag, 20 juni 2020 (07:00)

Clubgebouw | Nieuwstraat 34 | 3273 AR Westmaas Aanvang: 07:45 - 15:00 uur

Op 20 juni is het weer zo ver de strijd om de Theo de Groot bokaal. Wat is er nu leuker om met een dobbertje te vissen vroeger zijn we allemaal zo begonnen met een klein bamboe hengeltje Op kleine voorntjes vissen. Je mag zelf bepalen wat voor hengel je neemt als er maar met een dobber gevist word.

De loting voor de visplaatsen vindt plaats om 07:45 uur in ons clubgebouw aan onze haven in Westmaas. Het clubhuis is reeds eerder geopend en koffie en thee staan voor u klaar.

Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent. Dit ook voor de bootbezitters met als thuishaven Maasdam. Vaar tijdig vanuit Maasdam richting ons clubgebouw haven Westmaas. De wedstrijd zelf start om 08:00 uur en eindigt om 11:30 uur.

Namens de wedstrijd commissie hopen we u op zaterdag 20 juni te mogen verwelkomen.
Het zou fijn zijn als jullie even van te voren kunnen laten weten of jullie mee komen vissen dit i.v.m. een hapje en een drankje.

Jullie kunnen reageren door op deze e mail j.kwakernaat@telfort.nl te reageren of  berichtje sturen mag ook naar telefoonnummer: 06-23118429.