Viswedstrijden 2019

Dinsdag, 6 november 2018

Jan Wols en Jaap Kwakernaat gaan per ingang vanaf 2019 de viswedstrijden, Verenigingsdag en Snert viswedstrijd organiseren.

Na overleg met Johan Letschert en Marcel van den Hurk zullen wij de viswedstrijden van 2019 gaan organiseren.

Tevens is er overeengekomen dat wij de Verenigingsdag en de Snertwedstrijd ook gaan organiseren !!!
Als er nog vrijwilligers zijn die ook een handje willen helpen met het organiseren van deze wedstrijden dan zou dit zeer welkom zijn !!!

Jan Wols en ik gaan in 2019 weer de woensdagavond bootserie voortzetten, de Openingswedstrijd, de Nationale Hengeldag en
De Theo de Groot bokaal.

U kunt reageren door contact op te nemen met mobiel: 06-2311.8429 of via dit e-mailadres: j.kwakernaat@telfort.nl

Met vriendelijke groet,