Uitnodiging Verenigingsdag zaterdag 18 augustus.

Dinsdag, 14 augustus 2018

Beste lid, Wedstrijdvisser/ ex wedstrijdvisser / kapervisser / hengelsportliefhebber of wat dan ook. Hierbij nodigen we u uit om op zaterdag 18 augustus deel te nemen aan de altijd geslaagde en gezellige Verenigingsdag. Een visbootwedstrijd met als afsluiting een paar leuke prijzen en een smakelijke en geheel verzorgde barbecue met verschillende soorten vlees, salades, stokbrood, kruidenboter, gecomplementeerd met diverse BBQ sauzen.

De wedstrijd start om 09:00 uur en eindigt om 15:00 uur. De loting voor de visplaatsen vindt plaats om 08:30 uur in ons clubgebouw aan onze haven in Westmaas. Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent. Het is de planning om rond 16:30 uur de uitslagen gereed te hebben en de prijsuitreiking te starten in ons clubgebouw. Om c.a. 17:00 uur wordt begonnen met het barbecueën.

Programma

De verenigingsdag bestaat dus uit 2 gedeelten, te weten: vissen en barbecueën. U kunt ervoor kiezen aan beide delen mee te doen of aan één van beide delen. De kosten bedragen: vissen €5,00 en Barbecueën €13,00. Indien aan beide wordt deelgenomen: €18,00.

Hopelijk gaan ook dit jaar, net als afgelopen jaar, de groep karpervissers de uitdaging weer aan om hieraan deel te nemen. Afgelopen jaar zag je dat het uitoefenen van dezelfde hobby heel verbindend kan werken. Het initiatief van deze groep is door velen als positief en sfeerverhogend ervaren. Dus bij deze zijn jullie weer welkom dit net als alle overige leden.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; "Het is leuk om te winnen maar het gaat in feite vooral om de beleving van deze dag". Deze beleving. Ieder jaar weer een heel gezellige dag. Dus ook dit jaar, net als voorgaande jaren, weer succesvol. Maar dan moet u zich wel opgeven om deel te nemen. Dit kan via info@hsvbinnenmaas.nl of ga naar Inschrijving Verenigingsdag 2018.

Om deze dag goed te kunnen organiseren is het van belang dat uiterlijk zondag 12 augustus alle aanmeldingen binnen te zijn.

Namens het bestuur en de andere leden hopen we u op zaterdag 18 augustus te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Hengelsport Vereniging Binnenmaas.

Johan Letschert
Voorzitter

Bij onze vereniging is beperkte parkeergelegenheid. Daarom adviseren we om met de fiets of scooter te reizen. Indien toch voor de auto wordt gekozen, probeer dan zoveel mogelijk samen te reizen.