Witvis Wedstrijdprogramma senioren 2020 is bekend!

Maandag, 3 februari 2020

Op zaterdag 2 mei start de openingswedstrijd voor het Witvis wedstrijdprogramma senioren 2020. Het programma van 2020 is dat er 12 avondwedstrijden zijn toegevoegd.

Clubkampioen van 2019 met een totaal vangst van 44.950 gram en tevens de winnaar van de grootste vis 2019 werd door Daan Kievit gewonnen. Sportvisser Daan Kievit (eerste foto) glunderend van trots tijdens ontvangst van de clubkampioen trofee 2019. Op de tweede foto ontvangst hij de trofee, Grootste Vis 2019. Een brasem van 57 cm. (zie foto's hieronder, v.l.r. Daan Kievit, Jaap Kwakernaat)

Grootste vis

Wedstrijdprogramma

Dit zijn 12 avondwedstrijden. Nodigen u van harte uit om aan deze wedstrijden deel te nemen en hopen op een actieve deelname van jullie zijde in 2020.

Vergeet niet zoals op het overzicht staat vermeld en wordt verzocht u voor bepaalde wedstrijden tijdig aan te melden. Dit m.b.t. het zo goed als mogelijk te kunnen organiseren van deze dagen.

Namens de organisatoren wens ik u een goede vangst en veel plezier toe tijdens de wedstrijden.

Met vriendelijke groet,
Jaap Kwakernaat