Witvis Wedstrijdprogramma senioren 2017 is geopend!

Op zaterdag 6 mei start het openingswedstrijd voor het Witvis wedstrijdprogramma senioren 2017. Een verschil met het programma van 2016 is dat er 6 avondwedstrijden extra zijn toegevoegd. Dit zijn 6 avondwedstrijden die vanaf de kant zullen worden gevist.

De organisatoren Marcel van den Hurk, Daan Kievit, Johan Letschert en Jan Wols die ieder voor zich een deel van de activiteiten voor hun rekening nemen. Nodigen u van harte uit om aan deze wedstrijden deel te nemen en hopen op een actieve deelname van jullie zijde in 2017.

Vergeet niet zoals op het overzicht staat vermeld en wordt verzocht u voor bepaalde wedstrijden tijdig aan te melden. Dit m.b.t. het zo goed als mogelijk te kunnen organiseren van deze dagen.

Foutmelding

Lidmaatschapsnummer