Viswater

Binnenbedijkte Maas

Binnenbedijkte Maas:

De Binnenbedijkte Maas wordt in de volksmond vaak kortweg Binnenmaas genoemd. Het meer beslaat een oppervlakte van circa 175 Hectare. Naast het viswater in de polders het Westmaas Nieuwland, Munnikenland en de Polder Moerkerken en het gecombineerde gehuurde water in samenwerking met de hengelsportverenigingen de Kilvissers en de Rietvoorn Bonaventura Polder Trekdam - Sint Anthony polder heeft HSV Binnenmaas ook de visrechten van de Binnenbedijkte Maas. Bij enkele visstandbemonsteringen in de Binnenmaas zijn de volgende vissoorten aangetroffen:
  • Baars
  • Blankvoorn
  • Brasem
  • Karper
  • Kolble
  • Pos
  • Ruisvoorn
  • Snoek
  • Snoekbaars
  • Wind
  • Zeel

Boezemvliet

Boezemvliet:

De Boezemvliet is een kleine vliet die van de Binnenbedijkte Maas te Maasdam naar de het gemaal te Puttershoek stroomt. Via het gemaal mondt deze vliet uit in de Oude Maas.

Lengte                  2,64 km
Van                       Binnenbedijkte Maas
Naar                      Oude Maas
Plaatsen                Maasdam, Puttershoek
Bevaarbaar over   2,5 km

De Trekdam

De Trekdam:

Polder Trekdam, 's-Gravendeel

's-Gravendeel - Vijver aan de Lindenhof

's-Gravendeel - Vijver aan de Lindenhof:

Gratis jeugdvissen in dit vijver

Als je nog géén 14 jaar bent (1 januari 2017) dan kun je in veel wateren van hengelsportvereniging Binnenmaas gratis vissen. Alle onderstaande wateren binnen de bebouwde kom zijn voor kinderen tot en met 14 jaar te bevissen zonder vergunning. Wil je vissen buiten de bebouwde kom, in de polder en in de Binnenmaas, maar dan moet eerst jeugdlid worden van hengelsportvereniging Binnenmaas.

's-Gravendeel - Vijver aan de Noord Voorstraat

's-Gravendeel - Vijver aan de Noord Voorstraat:

Lorregat

Lorregat:

Ten noordoosten van Puttershoek en aangesloten op de Oude Maas en het Zuiddiep.

Maasdam - Van Limburg Stirumlaan, vijver in het park

Maasdam - Van Limburg Stirumlaan, vijver in het park:

Maasdam - Vijver gemeentehuis Binnenmaas

Maasdam - Vijver gemeentehuis Binnenmaas:

Wateroppervlakte
0,2575 hectare

Overlengte
0,206 kilometer

Polder Groot-Koninkrijk

Polder Groot-Koninkrijk:

De wateren in de polder Groot-Koninkrijk en de plas in de polder de Gorzen worden niet door ons gepacht. Het is ten strengste verboden daar te vissen.

Polder Maasdam

Polder Maasdam:

Polder Maasdam tot aan de oude grens van de Gemeente Heinenoord.

Polder Mijnsheerenland

Polder Mijnsheerenland:

De Polder Mijnsheerenland van Moerkerken binnenbands (ca. 1330 ha) bevindt zich noordelijk van de Binnenbedijkte  Maas (ook wel Binnenmaas genoemd) tussen Mijnsheerenland en Puttershoek. De polder wordt aan de noordzijde begrensd door de Blaaksedijk en aan de zuidzijde ligt de boezemkade van de  Binnenbedijkte Maas. De polder kent een overwegend agrarische functie (akkerbouw). Binnen  het gebied bevinden zich de kernen Puttershoek, Maasdam en Mijnsheerenland en het  buurtschap Blaaksedijk.

Polder het Munnikenland van Westmaas

Polder het Munnikenland van Westmaas:

Polder Oude- en Nieuw Bonaventura

Polder Oude- en Nieuw Bonaventura:

Polder St. Anthoniepolder

Polder St. Anthoniepolder:

Sint Anthoniepolder of Sint Anthonypolder is de naam van een polder en een gehucht in de gemeente Binnenmaas. De polder is gelegen aan de Binnenbedijkte Maas.

Polder Westmaas - Nieuwland

Polder Westmaas - Nieuwland:

Polder Westmaas - Nieuwland vanaf de Snelweg A29 richting Westmaas

Puttershoek - Singel aan de Kastanjelaan

Puttershoek - Singel aan de Kastanjelaan :

Putershoek - Singel aan de Groeneweg bij Wijk van je Leven

Putershoek - Singel aan de Groeneweg bij Wijk van je Leven :

Open Visplanner

Westmaas - Aftakking Negenmorgenvliet langs Provincialeweg N489 richting Klaaswaal:

Wateroppervlakte    Oeverlengte
0,5296 hectare         0,596 kilometer