VISpas Opzeggen bij Overlijden

Een familielid van u is overleden. We kunnen ons voorstellen dat de afhandeling van de zaken van een overledene niet altijd even makkelijk is. Daarom maken we het graag eenvoudig. Je kunt hieronder het overlijden aan ons doorgeven.

Het opzegging van de VISpas bij overlijden graag gebruik maken van de onderstaande formulier. Bij overlijden, hebben we een kopie van de Akte van Overlijden nodig. Als u een digitale kopie (pdf- of jpg-bestand) hebt, kunt u alles online regelen. Aan het einde van dit formulier kunt u de kopie van de Akte van Overlijden te uploaden.

Tip: U kunt eenvoudig een foto van de Akte van Overlijden maken met uw mobiele toestel (Max. bestandsgrootte 4 MB).

Hoe kom ik aan een overlijdensakte?

Voor de veiligheid vragen we u als bewijs een kopie uittreksel overlijdensakte op te sturen. Een uittreksel overlijdensakte kunt u opvragen bij de gemeente waar de overledene woonachtig was.

Foutmelding

Gegevens (velden met een * zijn verplicht)

Akte van Overlijden - Kopie
VISpas Nummer