Witvisvissers

De Binnenmaas is uitermate geschikt voor het vissen op witvis. Buiten prachtige riet- en blankvoorns heeft de Binnenmaas een mooi bestand brasem en zeelt. Dit zijn dan ook de hoofdvangsten tijdens de witviswedstrijden van HSV Binnenmaas.

Er worden ieder jaar diverse wedstrijden georganiseerd, zowel vanuit de boot als vanaf de kant. Vanaf Westmaas word er met de boot gevist. Er word veelal gevist in het gebied tussen Westmaas en het Recreatieoord Binnenmaas. Naast wedstrijden op zaterdagochtend en woensdagavond worden er ook activiteiten als de witvisdag (met gourmetavond), de snertwedstrijd en de jaarlijkse zeevisdag.

Vanuit Maasdam worden er wedstrijden gevist vanaf de kant in het gebied tussen Maasdam en het Recreatieoord Binnenmaas. Deze wedstrijden worden veelal vanaf steigers gevist zoals bijvoorbeeld de gemeentesteiger in Maasdam of de steigers van het Recreatieoord Binnenmaas.

Dus kom gerust eens langs.

Voor meer informatie over het programma overzicht van de witvisvissers, ga naar Programma.