Jeugdvergunning Gratis

Als je nog géén 14 jaar bent (peildatum 1 januari) dan kun je in veel wateren binnen de bebouwde kom van hengelsportvereniging Binnenmaas gratis vissen. Dan kun je gratis een jeugdvergunning bij onze vereniging aanvragen, uitprinten en binnen 10 minuten kun je aan de waterkant zitten!

Visregels

Deze jeugdvergunning is geldig voor alle wateren binnen de hengelsportvereniging Binnenmaas. Je mag met deze jeugdvergunning NIET vissen in de Binnenmaas.
Er mag uitsluitend worden gevist in een aantal aangewezen viswateren binnen de bebouwde kom.

• Je mag vissen met 1 hengel;
  • Je mag alléén vissen met brood, deeg, maden, maïs of wormen;
  • Het is verboden vislijn en ander afval achter te laten;
  • Mag NIET vissen met deze jeugdvergunning in de Binnenbedijkte Maas of te wel Binnenmaas;
  • Nachtvissen met deze jeugdvergunning is VERBODEN.

Lijst van Viswateren

Deze jeugdvergunning is geldig voor de volgende wateren:
  • Maasdam: de vijver bij het gemeentehuis Binnenmaas (Sportlaan), de vijver in het park (Van Limburg Stirumlaan) en de singel aan de Trambaan;
  • Puttershoek: de singel (Groeneweg bij Wijk van je Leven) en de vijver-singel in het park (Kastanjelaan);
  • 's-Gravendeel: de vijver (Noord Voorstraat) en de vijver (Lindehol);
  • Westmaas: aftakking Negenmorgenvliet langs de Provincialeweg N489 richting Klaaswaal.

Klik hier om je gratis jeugdvergunning aan te vragen