Karperdag 2017

publicatiedatum: zaterdag 23 dec 2017

Vorige week zaterdag was er dan eindelijk onze 2e Karperdag van de Karpercommissie Binnenmaas. De voorbereidingen hiervoor waren door de organisatie al rond de zomervakantie van start gegaan. Al vrij snel na de bekendmaking van de datum liepen de aanmeldingen al snel, waardoor we al snel vol zaten. Top.

Bekijk fotoalbum

Verenigingsdag 2017

publicatiedatum: donderdag 31 aug 2017

Het weer werkte zeker mee. Met de zon al heerlijk schijnend over het water van de Binnenmaas vaarden 28 wedstrijdvissers kort voor de start van de wedstrijd de Binnenmaas op. Het werd een zon overgoten dag met weinig tot geen wind.

Bekijk fotoalbum

Karpers in de Binnenmaas

publicatiedatum: maandag 17 jul 2017

Hier krijgt u bijzondere karper vangsten te zien in een mooi overzicht, die gevangen zijn op de Binnenmaas.

Bekijk fotoalbum

Visles Basisschool De Schelf

publicatiedatum: dinsdag 13 jun 2017

Op donderdag 8 juni 2017, kregen de leerlingen van groep 8 van basisschool OBS De Schelf uit 's-Gravendeel, Hoekse Waard, hun eerste visles van een professionele VISmeester van Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Bekijk fotoalbum

Nieuwjaarsreceptie 2017

publicatiedatum: maandag 09 jan 2017

Ondanks de niet echt meewerkende weersomstandigheden. Kunnen we terugblikken op een geslaagde, gezellige en ontspannen nieuwjaarsreceptie. Ook over de opkomst hebben we niets te klagen gezien de voorafgaande weersomstandigheden.

Bekijk fotoalbum

De éérste karperdag !

publicatiedatum: zondag 18 dec 2016

Zaterdag 10 december was het dan eindelijk zover, de dag waar veel van onze leden naar uitgekeken hebben, de 1e karperdag van Karpercommissie Binnenmaas. Al vanaf het moment dat bekend werd dat we deze gingen organiseren kwamen de aanmeldingen snel binnen met als gevolg dat we al razend snel helemaal vol zaten in het clubhuis te Westmaas.

Bekijk fotoalbum

Oude container

publicatiedatum: woensdag 14 dec 2016

Na jaren van trouwe dienst hebben we op zaterdag 22 september afscheid moeten nemen van onze oude container.

Bekijk fotoalbum

Afscheid havenmeester Maasdam

publicatiedatum: dinsdag 22 nov 2016

Na ruim 7 jaar de functie van havenmeester te Maasdam op een goede wijze te hebben ingevuld. Heeft Jos Pieters aangegeven hiermee te moeten stoppen. Jos heeft besloten zijn geluk per januari 2017 op een boerderijtje in Drenthe te gaan zoeken.

Bekijk fotoalbum

Ondertekening uitbreiding visrechten

publicatiedatum: dinsdag 22 nov 2016

Afgelopen maandag vond op het gemeentehuis de definitieve ondertekening plaats door de wethouder de heer ir. W. Joosten en een delegatie van ons bestuur. Dit m.b.t. de uitbreiding van visrechten m.i.v. 2017 in de bebouwde kom van de Gemeente Binnenmaas.

Bekijk fotoalbum

Boten op de wal

publicatiedatum: zaterdag 19 nov 2016

De derde zaterdag van november was het alweer tijd voor veel leden om gezamenlijk de boten op de wal te leggen. Tevens voor de meeste bootbezitters het sein om het bootvisseizoen af te sluiten en het nu vanaf de kant te gaan proberen. Ook een periode om de boten na te zien op eventuele herstelwerkzaamheden of gewoon om op te poetsen. Zodat de boot er weer spik en span bijligt op de derde zaterdag in april om te water te worden gelaten.

Bekijk fotoalbum