Inloopavond Karpervissers

Woensdag, 2 augustus 2017

Op donderdagavond 24 augustus is er een inloopavond georganiseerd door de Karpercommissie Binnenmaas in ons clubgebouw.

Nu de vakanties voor de meeste van ons weer voorbij zijn houden we een inloopavond om gezellig even bij te praten en wat dingen door te nemen, zoals de 3e hengelproef voor 2018 (aanmelden kan nog steeds), de verenigingsdag op zaterdag 26 augustus, de karper dag/quiz 2017 en het plan om gezamenlijk een week te gaan vissen. Ook voor degene die nog nooit naar een avondje geweest zijn staat de deur wagenwijd open.
Marcel Kloos op de Binnenmaas: Schubkarper 33 pond 3 ons.

Parkeren

Bij onze vereniging is beperkte parkeergelegenheid om te parkeren. Daarom adviseren we om met de fiets of scooter te reizen. Indien toch voor de auto wordt gekozen, probeer dan zoveel mogelijk samen te reizen.

Karper commissieleden
Marcel Kloos, Frank van der Weijden en Vincent Westdijk