Verenigingsdag 2017

Dinsdag, 1 augustus 2017

Op zaterdag 26 augustus organiseren we weer onze jaarlijkse verenigingsdag voor onze sportvissers. Op deze dag is voor jong en oud altijd iets te beleven. De dag zal om 09:00 uur starten en duurt tot 18:00 uur. Als je hieraan wilt deelnemen schrijf je dan nu in !

Vorig jaar waren er z'n 19 deelnemende bootvissers tijdens de viswedstrijd waarvan de meesten wel een visje wisten te vangen. Met als uitschieter ruim 16 kilo vis. Na de prijsuitreiking hebben we ook dit jaar ongekend populair onze BBQ. Inschrijving wedstrijden is € 5,00 en voor de BBQ is dat € 12,00 per persoon.

Ik schrijf mij in voor Verenigingsdag 2017 !

Parkeren

Bij onze vereniging is beperkte parkeergelegenheid. Daarom adviseren we om met de fiets of scooter te reizen. Indien toch voor de auto wordt gekozen, probeer dan zoveel mogelijk samen te reizen.

Johan Letschert