Geslaagde Verenigingsdag.

terug naar overzicht

Zondag, 21 augustus 2016

We kunnen terugblikken op een geslaagde Verenigingsdag. De weersvoorspellingen beloofde niet veel goeds de dagen voorafgaand aan. 90% kans op regen en windkracht 6. Maar dat bleek reuze mee te vallen; het was een zonovergoten dag met een stevige wind. Zelf die dag (en alle vrijwilligers met mij) om 05:00 uur opgestaan en geheel versleten maar voldaan om 21:00 uur weer thuisgekomen.


Vrijwilligers bij deze bedankt. Zonder jullie zou dit niet mogelijk geweest zijn. Maar uiteraard ook alle deelnemers bedankt om dit tot een geslaagde en gezellige dag te maken. Er waren z'n 19 deelnemende vissers waarvan de meesten wel een visje wisten te vangen. Met als uitschieter op de 1e plaats Daan Kievit met ruim 16 kilo vis. Ook de familie van den Hurk met Marcel en Wessel stond zijn mannetje zij wisten zich evenals Peter Patijn bij de eerste 4 te plaatsen.Na afloop van de prijsuitreiking werd er naadloos overgeschakeld naar een fantastische BBQ met alles erop en eraan. Dit met nog meer deelnemers. Onder andere met aansluiting van de enigste vrouw in ons midden mevr. Schipper en onze karpergroep jongens. In totaal incl. de toevallige binnentreders z'n 35 man die naarmate de tijd verstreek het steeds meer naar hun zin kregen. 

 

Ja zoals al gezegd in de openingszin "We kunnen terugblikken op een geslaagde Verenigingsdag". M.i. en hopelijk denkt U er ook zo over; zeker voor herhaling vatbaar. Johan Letschert